Gençlerbirliği'nde yeni sezon hazırlıkları

Hollanda’da gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği’nde teknik direktör Ümit Özat açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği'nde yeni sezon hazırlıkları
19 Temmuz 2017 - 16:05

Gelecek sezon hazırlıklarına başlayan Gençlerbirliği’nde teknik direktör Ümit Özat, hazırlık maçlarının önemine değindi.

Ümit Özat, "Kamp öncesi Ankara'da da bir süre çalışmıştık. Burada da aynı ciddiyetle devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

NAC Breda ile 2-2 berabere kaldıklarını ifade eden Özat, "İlk maçta kaybetmiştik ancak iki maçtır sahadan beraberlikle ayrılıyoruz. Güzel maçlar oynuyoruz. Yeni arkadaşlarımızı görme şansı buluyoruz. Kadromuzdaki oyuncularımızla sezonda hangi şekillerde oynayacağımıza karar vermeye çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Yunanistan’ın Panathinaikos takımına 1-0 yenilen Gençlerbirliği, daha sonra İngiliz temsilcisi Reading ve Hollanda takımı NAC Breda ile 2-2 eşitlikle sahadan ayrıldı.

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM

Gençlerbirliği, 21 Temmuz'da Hollanda'dan PEC Zwolle, 25 Temmuz'da İspanya ekibi Real Sociedad, 27 Temmuz'da Granada ile karşılaşacak.

 

BERAT AYBERK ALT YAPIDAN A TAKIMA

Alt yapıdan A takıma çıkan Berat Ayberk, Orhan Şam, Uğur Çiftçi ve Ahmet Oğuz gibi isimlerin izinden gitmek istediğini belirtti.

Berat Ayberk, "Kamp dönemi yüklemelerle geçiyor. Hazırlık maçlarımız var. Her maç yavaş yavaş performansımız yükseliyor, takım uyumu artıyor. Oyuncular her geçen gün birbirine ısınıyor. Zamanla daha iyi bir seviyeye geleceğimizi düşünüyorum. Bir gün bu takımın kaptanlığını yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum