Gençlerbirliği 'Yeni Vedat Muriç'in peşinde

Gençlerbirliği ‘Yeni Vedat Muriqi’ olarak lanse edilen Kosovalı’yı Jetmir Topalli’yi bitirmek için menajeri ile temas kurdu.

Gençlerbirliği 'Yeni Vedat Muriç'in peşinde
04 Haziran 2020 - 14:40

Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Gençlerbirliği, Kosova'da 'Yeni Vedat Muriqi' olarak gösterilen Ballkani kulübünün forveti Jetmir Topalli'ye talip oldu.

Genç ve yetenekli olarak görülen 22 yaşındaki golcünün transferini bitirmek isteyen kırmızı-siyahlılar, birçok Türk oyuncunun menajerliğini de yapan Rahman Kıçe ile iletişime geçecek. Ayrıca Kosova medyasında çıkan haberlere göre de 1 yıl daha kontratı olan oyuncunun sözleşmesinde 'bedava çıkış maddesi' yer alıyor. Güçlü fiziğinin yanı sıra 1.90'lık boyuyla Fenerbahçe'nin forveti Muriqi'i andıran Topalli, Bernard Challandes tarafından Kosova Milli Takımı'na çağırılıyor. Topalli'nin transferi gerçekleşmesi halinde takımın gol yükünü çeken Bogdan Stancu ile forma savaşı verecek. .

Jetmir Topalli Kimdir?

Kosova'nınson yıllarda yetiştirdiği yeteneklerden biri olan Jetmir Topalli, Vushtrria altyapısında futbola merhaba dedi. 2018'de Balkani'ye bedelsiz transfer olan Kosovalı oyuncu, tecrübe kazanması için geçen sezon Feronikeli'de top koşturdu. Ancak takımda fazla forma şansı bulamadı. Bu sezon tekrar takımına dönen Topalli'ye güvenen teknik direktör Ismet Munishi'nin verdiği forma şansını iyi kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum