''Gerçek GOAT Cristiano Ronaldo''

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ettifaq forması giyen Berat Özdemir, Goal Türkiye'ye verdiği röportajında kendisi için tüm zamanların en iyi oyuncusunun Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi.

''Gerçek GOAT Cristiano Ronaldo''
09 Temmuz 2023 - 00:09
Al-Ettifaq forması giyen Berat Özdemir, Goal Türkiye'den Samet Çayır'a verdiği özel röportajında Cristiano Ronaldo'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ettifaq forması giyen Berat Özdemir kariyeri ve hedefleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

İşte Berat Özdemir'in Goal Türkiye'ye verdiği röportajdan öne çıkan noktalar;

Suudi Arabistan'daki ilk sezonun nasıl geçti? Beklentilerin nelerdi ve bu beklentilerin karşılık buldu mu?


''Aslında uyum süreci çok uzun sürmedi. Zaten İlk hazırlık kampımızı Türkiye’de gerçekleştirmiştik. Takım içinde iyi bir arkadaşlık ortamı vardı. Ben de kısa sürede onlara dahil oldum. Pek bir zorluk yaşadığımı söyleyemem.''

Suudi Arabistan'a transfer olurken kamuoyu, bu durumu kariyerin için bir gerileme olarak görmüştü. Ancak şimdi ligde birçok dünya yıldızı var ve gelmeye de devam edecek. Bu bağlamda 'İyi ki buraya gelmişim' diyor musun?

''Kesinlikle. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Transfer sürecinde buradaki futbolun gelişimine dair güzel bir vizyondan söz etmişlerdi. "Menajerimle de tüm olasılıkları konuşmuştuk. Çok güzel sahalarda, futbolu çok seven bir ülkede keyif alarak oynamak, burada önemli deneyimler kazanmak bana çok şey katıyor.''

Kariyer planlaması olarak aklında her zaman Avrupa'nın olduğunu söylemiştin. Sözleşmen 2025'te bitiyor. İki yıllık da opsiyon hakkı var. Kısa ve orta vade için geleceğin hakkında neler söylersin?

''Bu sezon dünyanın gözü burada olacak. Ben de takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Önce hayırlısıyla bir lig başlasın, güzel işler çıkaralım, uzun vadede neler olacağını hep birlikte görürüz. Adım adım ilerlemekten yanayım.''

İyi bir sezon geçirdiğini gördük. Peki Arabistan veya Avrupa'dan teklifler aldın mı?

''Evet bazı kulüpler temas ettiler bildiğim kadarıyla. Ancak ben şu anda kulübümden memnunum.''

Cristiano Ronaldo ile ilk karşılaşmanız nasıldı? Onunla rakip olarak olsa bile aynı sahada olmak nasıl duyguydu? Hiç sohbet ettiniz mi?

''Öncelikle, fiziksel olarak çok iyiydi. Sohbet ettik. Ona, 'Benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncusun' dedim. Teşekkür etti, bir iki şey daha konuştuk. Güzel bir gündü. Cristiano Ronaldo saha içinde sadece topa değil, tüm oyuna hükmediyor.''

Gerçek GOAT hangisi? Cristiano Ronaldo mu, Lionel Messi mi?

''Ben Ronaldo derim…''

YORUMLAR

  • 0 Yorum