Gheorghe Hagi: Galatasaray'a gelmek benim için bir şeref

Galaatasaray'ın unutulmaz yıldızı Gheorghe Hagi, beIN SPORTS'a konuştu.

Gheorghe Hagi: Galatasaray'a gelmek benim için bir şeref
16 Haziran 2017 - 01:25

Galatasaray’ın efsane futbolcusu ve Romanya’da şampiyonluk yaşayan Vitorul takımının sahibi ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.

Gheorghe Hagi’nin açıklamaları:

"ANA HEDEF FUTBOLCU YETİŞTİRİP BÜYÜKLERE SATMAK"

"Şu an elimde çok genç bir takım var. 21 yaş ortalamam var. Gençlerle başarılı olursanız bu başarı A takıma da yansır. Gençlere yatırım yapmanın her zaman riski vardır. Futboldan kazandıklarımı tekrar futbola verme amacındayım. Romanya’nın gelecek vadeden 100 futbolcusundan 35’i bizde. Sezon başında şampiyonluk hedefimiz yoktu. Liderlik koltuğuna oturduğumuzda bırakmak istemedik ve başardık. Ana hedefimiz futbolcu yetiştirip büyük kulüplere satmak”

"AVRUPA'DA TEKRAR GÜZEL İŞLER YAPACAĞIM"

"Galatasaray’dan teklif almadım. Galatasaray’a transfer olduğumda özel bir madde koydum. Avrupa’da şampiyon olursak Hagi prim alacaktı. Hem ben, hem de Galatasaray kazandı. Bir zaman gelecek bir takımla Avrupa’da tekrar güzel işler yapacağım. Galatasaray’a gelmek benim için şeref ama çok iyi bir proje olmalı. İlk dönemde hatalar yaptık Türkiye Kupası’nı bile doğru düzgün kutlayamadık"

"UMARIM OĞLUM TÜRKİYE'DE OYNAR"

"18 yaşında bir oğlum var. Fiorentina’da 10 numara. Belki bir gün benim takımımda oynar. Umarım oğlum bir gün Türkiye’de de oynar. Türkiye’de her kulüp olabilir, Türkiye’yi seviyor"

"SNEIJDER FANTASTİK BİR OYUNCU"

"Sneijder fantastik bir oyuncu. İnanılmaz şeyler kazandı. Çok yönlü, çok beğendiğim bir oyuncu. Kulüpte neler olduğunu bilmiyorum. Kulübün içinde havayı solumadan değerlendirme yaprak doğru değil"

"EMRE TÜRKİYE'NİN 1 NUMARASI"

"Emre Türkiye’nin 1 numarası, inanılmaz bir sol ayak. Kendisini çok tebrik ediyorum. Gençlere destek olduğunu ve yeni Emre’ler yetiştirmek istediğini duyuyorum. Bu açıdan baktığımda, Emre mükemmel"

YORUMLAR

  • 0 Yorum