Ghezzal için resmi açıklama!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gündemdeki son konulara dair basın açıklaması yaptı ve çarpıcı ifadeler kullandı.

Ghezzal için resmi açıklama!
19 Temmuz 2021 - 17:37
Galatasaray'da başkan Burak Elmas, ilk kez basın toplantısında kameraların karşısına geçti. Elmas, gündemde yer alan konulara değindi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas, basın toplantısına ''Toplam 19 iş günü geçti. Bizden beklentilerin ne olduğunun farkındayız. 100 gün hedefimiz doğrultusunda ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Borçsuzluk kağıdı almamız gerekiyordu. Yaklaşık 75 milyon TL'lik ödeme yapıp 80 milyon TL'lik kısmını da yapılandırarak borçsuzluk kağıdını aldık.'' diyerek başladı.

''PSV maçına yetişsin diye transfer yapmayacağız''

Transfer dönemi hakkında itiraflarda bulunan Elmas, ''Bugün mutlu olmak için kısa mutluluklar peşinde koşmayacağız, burada cesur olacağız. PSV maçına yetişsin diye transfer yapmayacağız. 10 gün söylemimden dolayı bir üzüntü yarattıysam da tüm Galatasaray camiasından özür diliyorum.'' dedi.

Fatih Terim ile 3 yıllık imza!

Burak Elmas, Fatih Terim ile imzalanan sözleşmenin detaylarını da aktarırken ''Galatasaray'ın kaybedecek bir günü bile yok. Hocamız ile bizim kendi dönemimiz boyunca sürecek 3 yıllık bir sözleşme yaptık. Daha sonra hepsini açıklayacağız.'' ifadelerini kullandı.

''Ghezzal ile görüştük''

Transferin gözde ismi Rachid Ghezzal hakkında da konuşan Galatasaray Başkanı, ''Ghezzal ile görüştük. İstediğimiz her oyuncuyla görüşmeye devam ederiz. Hocamızın oyuncuyu istemesi, oyuncunun Galatasaray'da oynamaya uygun olması önemli kriterler. Görüştüğümüz birçok oyuncu var. En iyilerini kadroya katmak için çalışıyoruz.'' şeklinde konuştu.

Gedson Fernandes transferini ise Burak Elmas, ''Gedson Fernandes konusunda iki sıkıntı oldu. Bir büyük kulübümüz, ödeyemeyeceğini düşündüğümüz resmi bir teklif yaptı. Bununla ilgili belgeler de var. İkincisi de Benfica yönetiminde bazı değişiklikler oldu.'' diye açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum