Ghezzal'ın en iyi ikinci sezonu

Beşiktaş formasıyla kariyerinin en iyi ikinci sezonunu geçiren Ghezzal, sezon sonunda Lyon'da zirveye çıktığı rakamlara ulaşabilecek mi?

Ghezzal'ın en iyi ikinci sezonu
16 Şubat 2021 - 02:02 - Güncelleme: 16 Şubat 2021 - 04:02
FUTBOO | Futbol kariyerine Lyon altyapısında başlayan Rachid Ghezzal, Avrupa'ya da adını 2015/16 sezonunda Lyon formasıyla ilk olarak duyurmuştu. Lyon o sezon ligi Paris SG'nin ardından ikinci sırada tamamlarken, Ghezzal Fransız temsilcisinin formasıyla 10 gol, 9 asistlik muhteşem bir performans sergilemişti.

Rachid Ghezzal, o performansın ardından en iyi ikinci skor katkısı yüksek performansını ise bu sezon Beşiktaş formasıyla gösteriyor.

28 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusu bu sezon Beşiktaş formasıyla 11 gole doğrudan katkı sağladı. Ghezzal 1 gol atarken, yaptığı 10 asistle hem siyah-beyazlı takımın hem de Süper Lig'in en çok gol pası veren oyuncusu olmayı başardı.

En iyi sezonu geride bırakabilir mi?

Ghezzal en iyi sezonunu Lyon'da 2015/16'da geçmirmiş ve 10 gol atarken, 9 da gol pası vermişti. Siyah-beyazlı formayla bu başarıyı geride bırakabilecek mi? Süper Lig'de henüz 25. haftadayız ve Beşiktaş Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Yani Cezayirli oyuncu bu performansını ortalama olarak sürdürürse, sezon sonunda zirveye çıktığı 2015/16'yı geride bırakabilir. Bunu zaman gösterecek ancak Ghezzal başarılı performansıyla bunu yapabileceğinin sinyallerini veriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum