Ghezzal'ın gidebileceği 5 takım

Beşiktaş'ın şampiyon olduğu sezonda ligin kaderini belirleyen isimlerin başında gelen Rachid Ghezzal'ın yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği belirsizliğini koruyor. İşte Ghezzal'ın gidebileceği 5 takım...

Ghezzal'ın gidebileceği 5 takım
30 Temmuz 2021 - 01:19
FUTBOO | Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonda Beşiktaş'ın şampiyonluğunda kritik pay sahibi olan ve asist kralı olarak sezonu tamamlayan Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi sona erdi.

Bonservisi Leicester'da olan Cezayirli yıldızın yeni sezonda nerede oynayacağı ise hala soru işareti. Biz de Ghezzal'ın hangi takıma transfer olabileceğini değerlendirdik.

Beşiktaş

Siyah beyazlı takım, Ghezzal'ın bonservisini almakta ısrarcı. Beşiktaş, transferde en çok Ghezzal'ın takımda kalmak istemesine güveniyor. Ghezzal, defalarca Beşiktaş'ta kalmak istediğini dile getirdi. Transfer görüşmelerinde bu tabii ki çok olumlu bir gelişme ama her şey değil. 

Leicester City

İngiliz ekibinin Ghezzal ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Seneye sözleşmesi bitecek bir futbolcuyu tekrar kiralamak istemeyebilirler. Bir yıl daha Ghezzal'ı takımda tutmak isteyebilirler. Kadroya bakınca Ghezzal gayet kendisine yer bulabilir gibi gözüküyor. Yaşlı kurt Albrighton hala oynuyor. Perez'den beklediklerini alamadılar. Yeni bir transfer yapmazlarsa Ghezzal'a tekrar İngiltere'de şans doğabilir.

Al Nassr

Suudi Arabistan temsilcisi, Ghezzal'ı kadrosuna katmayı çok istiyor. Paraları da var. Süper Lig'de oynamış futbolcuları transfer etmeyi de seviyorlar. Ancak Ghezzal, hedefim Avrupa diyor. Düşüncesini değiştirip daha çok para kazanma ihtimali bulunan Suudi Arabistan'ı seçmesi de bir seçenek.

Monaco

Fransa'da tanınan, geçmiş yıllarda bu ülkede oynamış ve iz bırakmış bir futbolcu. Monaco'nun da Ghezzal'ın peşinde olduğu bir gerçek. Seneye Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecekler. Hem Avrupa'nın büyük ligi, hem Şampiyonlar Ligi derken Ghezzal için Monaco da gerçekçi bir durak.

Nice, Lille

Monaco dedik evet ama Ghezzal'ı Fransa'da Monaco dışında da birçok takım isteyebilir. Nice, yeniden yapılanmaya gidiyor. Lille ise şampiyon olmasına rağmen kadroda değişikliklere gidecek gibi gözüküyor. Fransa futbolunu yakından bilen Ghezzal'ı kadrolarında görmek isteyebilirler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum