'Gitmek isteyenler gidebilir, çok üzgünüm'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rangers'a 2-1 mağlup olarak Avrupa Ligi'nden elendikleri maçın ardından konuştu.

'Gitmek isteyenler gidebilir, çok üzgünüm'
02 Ekim 2020 - 00:45 - Güncelleme: 02 Ekim 2020 - 10:41
UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı. Maalesef, hiç yapmadığımız hatayı, 50-60 arası yaptık. Sonra golü bulduk ama biraz geçti. Sonra başka bir oyun oynandı zaten, o oyunda da çok başarılı olamadık, son 5 dakika için." şeklinde konuştu.

'Yönetim yapmak için uğraştı'

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Yönetim yapmak için uğraştı, olmadı. Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız çok açık, bunu söyleyince alınıyorlar bazıları ama bu çok açık. Galatasaray'ın parasını verdiğimize göre zaten alınır herkes ama satmak da lazım bize. Gitmek isteyen kim varsa gidebilir. Burası Galatasaray! 6. maçı, 4 de hazırlık desek 10 maç geride kaldı. 2 aydır çalışıyoruz. Kiralık ne kadar mantıklı... Satın alamayacağımıza göre, bence Ocak ayına kadar ona göre davranabiliriz. Belhanda eğer gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Belhanda'nın bildiği bir şey vardır, zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor, geldi, geliyor, yok Arabistan'a gidiyor, yok Nice'e gidiyor. Zaten 2-3 günümüz var, belli olur" ifadelerini kullandı.

'Farklı bir skorla çıkabilirdik'

Fatih Terim son olarak "Hakikaten çok üzgünüm, buradan başka bir skorla çıkabilirdik. Teknik adına, taktik adına herkes hazırdı, herkes motiveydi ama saha içinde 'idare etmek', bazı arkadaşlarımız için olmadı." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum