Giuliano mu Burak Yılmaz mı?

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertli takımın yeni yıldızı Giuliano'nun ilk kez forma giyeceği maçta konuk ekibin en büyük silahı Burak Yılmaz.

Giuliano mu Burak Yılmaz mı?
20 Ağustos 2017 - 17:24

Süper Lig de 2. Hafta'nın skoru en çok merak edilen mücadelesi olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı geldi çattı.

Sarı-lacivertliler sezona Göztepe karşısında 2 puan bırakarak başlarken Konyaspor’u son dakika da mağlup ederek 3 puanla lige başlayan Trabzonspor kozlarını Ülker Stadyumu’nda paylaşacak. Saat 21:45'te başlayacak ve beIN Sports1'den naklen yayınalacak olan karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık.

20 yıllık hasret sona erecek mi?

Karadeniz ekibi sezona sahasında oynadığı Konyaspor maçıyla başlayıp rakibi son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etmişti. Bordo-mavililer aldığı bu galibiyetle büyük moral buldu. 10 gün önce transfer edilen ve henüz ilk maçında iki gol atan Burak Yılmaz’ın oyunuyla da 3 puan haneye yazılmıştı. Trabzonspor, Fenerbahçe maçına kitlendi. Karadeniz ekibi Kadıköy’de de 3 puan peşinde. Konuk takım 20 yıldır Kadıköy'de rakibini mağlup edemezken Trabzonspor bu hasrete son vermek istiyor.

Fenerbahçe çıkışa geçmek istiyor

Sarı-lacivertli ekip İzmir’de sarı-kırmızılı ekiple 2-2 berabere kalarak 2 puan bıraktı. Sezona istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, ilk galibiyetini  evinde Trabzonspor karşısında almak istiyor. Kanarya, hafta içinde oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off 1. karşılaşmasında Vardar’a 2-0 mağlup olarak şok bir yenilgi alırken bu maçta taraftarına kendisini affettirmek istiyor.

İki tarafta da eksikler var

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Fernandao ve Mehmet Ekici bu maçta forma giyemeyecekler. Trabzonspor'da ise Medjani ve Castillo sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklar.

İki takımın muhtemel onbiri

Fenerbahçe: Volkan - Isla (Şener), Neustadter, Skrtel, İsmail - Mehmet Topal, Josef - Dirar, Giuliano, Valbuena - van Persie (Soldado)

Trabzonspor: Onur (Esteban) - Pereira, Durica, Uğur, Emmanuel Mas - Bongonda, Okay Yokuşlu, Kucka, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı - Burak Yılmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum