Giuliano ve Isla, Başakşehir maçına yetişmeye çalışacak

Fenerbahçe'nin Güney Amerikalı futbolcuları Isla ve Giuliano, A Milli takım kamplarından 9 Eylül 2017'de dönecekler. Fenerbahçe ise Başakşehir karşılaşmasına 11 Eylül 2017'de çıkacak.

Giuliano ve Isla, Başakşehir maçına yetişmeye çalışacak
04 Eylül 2017 - 10:12

Fenerbahçe'nin Güney Amerikalı futbolcuları Isla ve Giuliano, A Milli takım kamplarından 9 Eylül 2017'de dönecekler. Fenerbahçe ise Başakşehir karşılaşmasına 11 Eylül 2017'de çıkacak. Fenerbahçe'de deneyimli 2 oyuncunun takım ile yalnızca bir gün antreman yapabilecek. Taktik antremanı eksikliği gibi oyuncuların fiziksel yorgunluğu da hesaba katıldığında Başakşehir maçında oynamaları riskli olarak görülüyor.


Fenerbahçe, Başakşehir karşısında da zafer kazanarak ligde şampiyonluk için en büyük aday olduğunu göstermek istiyor. Gençlerbirliği maçından bu yana hazırlıklarını sürdüren Aykut Kocaman, Giuliano ve Isla için çözüm üretmeye çalışıyor. Milli maç arasının hemen ardından Fenerbahçe'nin maçının olması, Sarı Lacivertli ekibi ve Başakşehir'i zor durumda bıraktı. Karşılaşma Pazar günü olsaydı bu sorunlar yaşanmayabilirdi.

Brezilya A Milli Futbol Takımı forması giyen Giuliano, 5 Eylül'de son karşılaşmaya çıkacak. Giuliano, Fenerbahçe'de de güzel bir form grafiği çizerek Dünya Kupası'nda Brezilya formasını giymeyi hedefliyor. 2002 yılında Alex de Souza, Dünya Kupası kadrosuna alınmamıştı ve büyük bir olay yaratmıştı. Benzer bir durumu yaşamak istemeyen Giuliano milli takım için oldukça özverili ve tedbirli davranmaya çalışıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum