Gökhan Keskin: Cengiz, Çağlar ve Dudu'yu alalım, diye rapor verdik

Beşiktaş4ın eski futbolcusu ve altyapı sorumlularından Gökhan Keskin "Altınordu'dan Çağlar'ı da almak istedik Cengiz'i de. Ahmet Kutucu vardı iki sene ilgilendik alamadık. Ben Çağlar'ın pazarlığının yapıldığını imzaya kaldığını biliyorum ama olmadı." ifadesini kullandı.

Gökhan Keskin: Cengiz, Çağlar ve Dudu'yu alalım, diye rapor verdik
09 Mart 2019 - 16:09

Beşiktaş tarihinin önemli savunma oyuncularından biri olan ve bir dönem de siyah-beyazlı kulübün altyapılarında görev alan Gökhan Keskin, TRT Spor'da yayınlanan Spor Bahane programında açıklamalarda bulundu.

Gökhan Keskin "Altınordu'dan Çağlar'ı da almak istedik Cengiz'i de. Ahmet Kutucu vardı iki sene ilgilendik alamadık. Ben Çağlar'ın pazarlığının yapıldığını imzaya kaldığını biliyorum ama olmadı." ifadesini kullandı.

Keskin ayrıca "Herkes kendi işini yapmalı. Mesela bir yöneticimiz geldi, ilk etapta her şeyine kefilim dedi sonra her işe karışmaya başladı. Aslında kendi işi tekstil ama benim yaptığım işe karıştı. Herkes kendi bildiği işi yapmalı.  Kolombiyalı futbolcuyu (Felipe Aguilar) almak istiyorduk. Paramız yok dediler. Kolombiyalı'nın alınmasını çok istedim. Şu anda Santos'a transfer oldu. 800 bin dolar verseydik çocuğu alıyorduk. Paramız yok dediler ertesi gün Mitrovic alındı." değerlendirmesinde bulundu.

Gökhan Keskin ayrıca Brezilyalı Dudu'nun alınması için rapor verdiklerini ancak Yönetim'in girişimlerine karşın bu transferin sonuçsuz kaldığını ifade etti.

Bilindiği üzere yöneticilerden Metin Albayrak, tekstil işi yapmakta ve Gökhan Keskin Beşiktaş'taki çalışırken Albayrak'a bağlı olarak görev yapmaktaydı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum