Göksel Gümüşdağ'dan şampiyonluk itirafı

Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, tarihi şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Göksel Gümüşdağ'dan şampiyonluk itirafı
20 Temmuz 2020 - 01:50
Göksel Gümüşdağ, şampiyonluğun ardından şöyle konuştu;

Türkiye'nin yeni şampiyonu Başakşehir. Bir avuç taraftarımız var ama inançları çok yüksek. 4-5 yıldır şampiyonluğu kaçırıyoruz ama hiç yılmadık, mücadelemize devam ettik. Bu kulübün içini gezenler çok iyi bilir. 2014 yılında kulübümüzün her yerine bir slogan yazmıştık: ''Zor diye bir şey yoktur, imkansız zaman alır...''

''Türkiye'nin yeni şampiyonu hayırlı olsun''

Yukarıdan aşağısına kadar her kulüp çalışanın şampiyonlukta emeği var. Yönetici arkadaşlarımız gerçekten bu işe çok inandılar. Gerçekten Türk futbolunda bir devrim niteliğinde başarı hikayesi yazıldı. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Türkiye'nin yeni şampiyonu hayırlı olsun. Okan Buruk ile sözleşmemiz devam ediyor, aynı inanç ve aynı duyguyla yolumuza devam edeceğiz.

''Bu senenin şampiyonu Başakşehir ve sağlık çalışanları''

2020'nin yılı ve kahramanı sağlık çalışanlarına armağan ediyoruz bu şampiyonluğu. Başakşehir ile birlikte sağlık çalışanları da bu senenin şampiyonlarıdır. Bizim meydanda Başakşehir taraftarları bizi bekliyor, daha çok konuşuruz zaten. Herkese sonsuz teşekkür ederim.

Kasımpaşa maçından sonra stadımızda büyük bir şampiyonluk kutlaması yapacağız. Abdullah hocayı da eski futbolcuları da herkesi davet edeceğiz. Türkiye'nin 6. şampiyonu olmak büyük bir onur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum