'Golümüz ve penaltımız verilmedi'

Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, maç sonunda açıklamalarda bulundu

'Golümüz ve penaltımız verilmedi'
19 Aralık 2020 - 21:58 - Güncelleme: 20 Aralık 2020 - 02:12
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Maçı değerlendiren Bulut, "90 dakika oyunun hakimiyeti bizdeydi ama şanssızlıklar üzerimizde. Bugüne kadar VAR ile ilgili, hakemlerle ilgili hiç konuşmadım. VAR'da çizgileri kim çekiyor merak ediyorum." dedi.

'Kararı nasıl verdiler merak ediyorum'

Erol Bulut sözlerini, "Dün Galatasaray, bugün Trabzonspor maçındaki penaltılara baktığımızda, bizim kararı nasıl verdiler merak ediyorum. Bugün penaltımız verilmedi, golümüz verilmedi. Tekrar söylüyorum, dün ve bugün verilen penaltılara baksınlar, bir de bize verilmeyene baksınlar..." ifadeleriyle sürdürdü.

Zor bir dönem yaşadıklarını vurgulayan Bulut, "Avrupa'da en çok penaltı veren defansız. Orada bir üzerine durmamız gerekiyor, daha dikkatli olmak gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz, bu kesin. Fenerbahçe'nin bugün daha iyi durumda olması gerekir. Futbolda bunlar oluyor ve biz yaşıyoruz, acı çekiyoruz. Yarından itibaren Başakşehir maçına hazırlanacağız. Kazanıp yeniden üst sıralarda mücadele etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum