Gomez'li Wolfsburg geç açıldı

Mario Gomez ve milli futbolcumuz Yunus Mallı’nın formasını giydiği Wolfsburg, 1-0 geri düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle zorlu rakibini 2-1 mağlup etti

Gomez'li Wolfsburg geç açıldı
12 Şubat 2017 - 08:45

Mario Gomez ve milli futbolcumuz Yunus Mallı’nın formasını giydiği Wolfsburg, 1-0 geri düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle zorlu rakibini 2-1 mağlup etti.

Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Hoffenheim’ı konuk eden Wolfsburg, ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı mücadeleyi ikinci devrede bulduğu gollerle 2-1 kazandı. Volkswagen Arena’da oynanan karşılaşmada gol perdesini açan isim 26. dakikada Steven Zuber oldu ve Hoffenheim’ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında önce 50. dakikada Matthew Arnold’ın harika golüyle eşitliği sağlayan ev sahibi, 73’te de Daniel Didavi’nin attığı golle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. GOMEZ YİNE SUSKUN Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta harika bir performans göstererek ligde gol kralı olan Mario Gomez, Wolfsburg kariyerinde bir maçı daha golsüz bitirdi. Alman temsilcisiyle 21 karşılaşmaya çıkan Gomez, sadece 6 maçta fileleri havalandırırken 7 gol kaydedebildi. YUNUS SON DAKİKADA ÇIKTI Alman yıldız Julian Draxler’in devre arasında PSG’ye satılmasıyla kadroya dahil edilen milli futbolcumuz Yunus Mallı, mücadelenin 90. dakikasında yerini Christian Trasch’a bıraktı. KEREM ASİST YAPTI Hoffenheim forması giyen gurbetçi futbolcu Kerem Demirbay, takımının attığı tek golde asisti yapan isim oldu. WOLFSBURG NEFES ALDI Ligde son 2 maçını kaybeden Wolfsburg, Hoffenheim karşısında aldığı galibiyetle puanını 22’ye çıkardı ve sıralamada bir basamak yükselerek 14. sıraya yerleşti. Ligin kuvvetli ekiplerinden Hoffenheim ise 34 puanla 5. sırada kaldı.