Gomis transferinde mutlu son çok yakın

Galatasaray’da, yeni sezonun ilk transferi olması beklenen Gomis konusunda gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirmesine kesin gözüyle bakılan golcü yıldız için önümüzdeki hafta menajeri İstanbul’a geliyor.

Gomis transferinde mutlu son çok yakın
03 Haziran 2017 - 10:15 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 10:26

Podolski’nin gitmesi ile Eren Derdiyok’un yanına ünlü bir golcü takviye etmek isteyen ve Bafetimbi Gomis’te karar kılan Galatasaray mutlu sona artık çok yakın. 

Sarı-kırmızlıların golcü konusundaki bir numaralı adayı olan ve formayı giymesine kesin gözüyle bakılan 31 yaşındaki Gomis konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Bir taraftan yıldız futbolcunun kulübü Swansea City ile ödeme konusunda görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bir yandan da, futbolcunun menajeri Etienne Mendy’yi İstanbul’a davet etti.

PODOLSKİ KADAR ALACAK

Tarafların önümüzdeki günlerde bir araya gelerek transfer konusunda son detayları görüşeceği ve sözleşmeye son şeklini verecekleri bildirildi. Fanatik’in haberine göre anlaşmanın, Podolski’nin kazandığı yıllık 3 milyon euro civarında olması bekleniyor. Sözleşmede ayrıca prim ve bonus maddeleri de bulunacak.

SIRA KİMDE?

Gelecek hafta gerçekleşmesi beklenen buluşmanın sonunda bu transfere son noktanın konulması beklenirken, Gomis’in ardından sarı-kırmızılı kulübün rotayı kime çevrileceği merak konusu. 

Önce kadroyu iki golcüyle takviye etmek isteyen Galatasaray’ın, Gomis’ten sonra 10 numara transferine yön vereceği iddia edildi. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün, forvet arkasına takviye yapılması için çalışmalara başladığı gelen bilgiler arasında. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum