Gonzalo Higuain'in gidebileceği 5 takım

Juventus'un yeni teknik direktörü Andrea Pirlo, Gonzalo Higuain ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Gonzalo Higuain'in gidebileceği 5 takım
25 Ağustos 2020 - 18:53 - Güncelleme: 25 Ağustos 2020 - 19:51
Juventus'ta teknik direktör olarak göreve başlayan Andrea Pirlo, adeta ilk iş olarak Gonzalo Higuain ile yollarını ayırdı. Pirlo, ''Gonzalo Higuain ile bu yaz ayrılmaya karar verdik. Projemizde yer alan bir futbolcu değil'' diyerek Arjantinli futbolcunun ayrılığını açıkladı.

4 yıl önce 90 milyon euroya Juventus'un yolunu tutan Higuain'in yeni takımının neresi olabileceğine bakıyoruz. İşte 32 yaşındaki forveti bekleyebilecek olan takımlar

Wolverhampton

Higuain'in Juventus ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. İstedikleri forvet ise Raul Jimenez. Meksikalıyı Wolverhampton'dan almak kolay olmayacaktır. Takasta Higuain'i teklif edebilirler. Higuain'in pek başarılı olmasa da Premier League tecrübesi bulunuyor.

Newcastle - West Ham

Geçen sezon Premier League'de en büyük gol sorunu çeken takımların başında Newcastle ve West Ham geliyordu. Yıllardır forvet transferi yapıyorlar ama bir türlü ilaç olmuyor. 32 yaşındaki Arjantinli belki kısa vadeli bir çözüm getirebilir. Bu iki takımın da Higuain'i alacak gücü var.

MLS

Her ne kadar 32 yaşında olsa da doğruya doğru kendisine iyi bakmamasıyla olduğundan daha yaşlı gösteren bir Higuain izliyoruz. Son yıllarda hep sezon başında fazla kiloları ile dikkat çekiyor. Artık Avrupa macerası sona ermiş bile olabilir. MLS onun için yeni bir macera. Inter Miami ve DC United'ın ilgisi yoğun.

River Plate

Ya da eve dönüş! River Plate'den çıkan Higuain, kariyerinin sonunu da Arjantin'de görebilir mi? Tabii bunu yapmak için kendisinin büyük bir maaş fedakarlığı yapması gerekiyor. Yoksa River tabii ki böyle bir oyuncuyu ister.

Türkiye?

Higuain'in Juventus'tan aldığı maaş yıllık 6 milyon euro civarında. Türkiye'de bu ücrete çıkabilecek bir takım yok. Galatasaray'da zaten Falcao var, olmaz. Fenerbahçe için Mandzukic'in 4 milyon euro istemesi görüşmeleri kapatıyor, 6 vermesi çok zor. Beşiktaş zaten böyle işlere girmeyeceğini açıklamıştı. Bundan 3-4 sene önce euro bu kadar çok değilken gelebilir derdik ama şu an imkansıza yakın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum