Gözler Ali Koç'ta

Başkan Ali Koç'un özellikle Tolgay Arslan, Serdar Aziz, Alberth Elis, Talisca, Victor Moses gibi adı çok öne çıkan isimlerle ilgili son bilgileri açıklaması bekleniyor.

Gözler Ali Koç'ta
16 Ocak 2019 - 13:47 - Güncelleme: 17 Ocak 2019 - 00:51

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor, pazartesi günü de Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile deplasmanda mücadele edecek olan Fenerbahçe'de taraftarlar bu iki karşılaşma kadar Başkan Ali Koç'un bu akşam katılacağı Camiaya Sesleniş programında yapacağı açıklamaları bekliyor.

Ersun Yanal'ın imza töreni sırasında transferlerle ilgili "Gerekirse Avrupa'yı gözden çıkartırız ama gelecek sezon mutlaka şampiyon olacak bir kadro kuracağız" diyen Başkan Koç'un hem transferlerle ilgili son bilgileri hem de futbol takımının son durumunu taraftarlarla paylaşması bekleniyor.

Başkan Ali Koç'un özellikle Tolgay Arslan, Serdar Aziz, Alberth Elis, Talisca, Victor Moses gibi adı çok öne çıkan isimlerle ilgili son bilgileri açıklaması bekleniyor. 

Ersun Yanal'ın mutlaka bir golcü ve gole dönük bir orta saha oyuncusu isteği sonrası harekete geçen sarı-lacivertli Yönetim bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İsimlerle anlaşıldı, kulüplerle görüşülüyor

MLS ekibi Houston Dynamo'nun santrforu Alberth Elis'le anlaşan ancak halen bonservis sorununu çözemeyen Fenerbahçe aynı şekilde Serdar Aziz ve Tolgay Arslan için de beklemeye geçmiş durumda.

Ersun Yanal'ın alınmasını en çok istediği oyunculardan biri olan Anderson Talisca'nın transferi ise Fenerbahçe'nin son yıllardaki en büyük "çileği" olabilir.

Çin Süper Ligi'ni 2. bitiren Guangzhou Evergrande'nin en başarılı oyuncusu olarak öne çıkan, sezonu 16 gol, 2 asistle tamamlayan Brezilyalı oyuncu için Fenerbahçe sezon sonuna kadar kiralama formülü ile teklif götürdüğü belirtiliyor.

Çin Süper Ligi'nde yeni sezonun Mart ayında başlayacak olması bu transferin olma ihtimalini güçlendiriyor.

Serdar Aziz bonservisini istiyor

Öte yandan Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı ancak alacaklarını ödemediği için sorun yaşadığı Serdar Aziz Fenerbahçe'yle anlaşmış durumda. Yurt dışına gitmek istemeyen milli stoper alacakları için TFF'ye başvurmuştu. Bunun dışında Galatasaray Kulübü'nün Benfica maçı öncesi tüm futbolcularından alması gereken, "Alacağım yoktur" yazılı evrakı da Serdar Aziz imzalamayacağını avukatı aracılığıyla sarı-kırmızılı kulübe iletti. Bu noktadan sonra Galatasaray'ın Serdar Aziz'e alacaklarının karşılığında bonservisini vermesi bekleniyor.

Tolgay Arslan'ın son durumu

Tolgay Arslan için de Beşiktaş'a teklif iletilmiş durumda. Daha önce Ozan Tufan artı para şeklindeki teklifin kabul görmemesi üzerine sarı-lacivertli kulübün Şener + Valbuena + 1 milyon euro şeklinde bir teklif götürdüğü medyaya yansımıştı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Tolgay Arslan için de Başkan Ali Koç'un son bilgileri vermesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum