Göztepe bombaları patlatıyor

14 sene sonra Süper Lig’e çıkan Göztepe, sezona iddialı bir kadro ile girme hazırlığında. Takımın başına Tamer Tuna’yı getiren sarı-kırmızılılar, Selçuk Şahin başta olmak üzere, Andre Castro ve Juan Quintero’yu renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Göztepe bombaları patlatıyor
20 Haziran 2017 - 22:57

Uzun yıllar sonra hasretine son verdiği Süper Lig’e iddialı girmek isteyen İzmir ekibi, Yılmaz Vural ile yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş’ta Şenol Güneş ile iki yıl çalışan genç teknik adam Tamer Tuna ile sözleşme imzalamıştı. 

Şimdi Tuna’nın verdiği rapora göre hareket etmeye başlayan Göztepe yönetimi, transfer taarruzuna başlıyor. Tamer Tuna’nın orta sahaya takviye istediği ve ilk olarak da Gençlerbirliği forması giyen Selçuk Şahin’i kadrosunda görmeyi arzuladığı öğrenildi. 

Selçuk Şahin ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, durumun bayram sonrası netleşeceği ve büyük ihtimalle tecrübeli oyuncunun İzmir ekibine imza atacağı öğrenildi. 

CASTRO VE QUINTERO SIRADA

Sarı kırmızılı ekip, Selçuk Şahin’in dışında orta sahaya başka transferler daha planlıyor. Göztepe yönetimi, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andre Castro ile de görüşmelerine devam sürdürüyor. 

İzmir temsilcisi ayrıca Porto’da yıldızı parlayan Kolombiyalı Juan Quintero ile de görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-kırmızlıların takibinde olan ve Medellin’de forma giyen ve 10 numara pozisyonunda oynayan genç futbolcu bu sezon 22 maçta gol atıp, 6 asist yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum