Göztepe'de Beto yerine transferdeki hedef

Süper Lig'de sezonun bitimine az bir süre kala transfer çalışmalarını hızlandıran kulüpler, şu suralar temaslarını sıklaştırmış durumda. Son günlerde kaleci arayışlarına hız veren kulüplerden Göztepe sürpriz bir isim için girişimlere başladı.

Göztepe'de Beto yerine transferdeki hedef
30 Haziran 2020 - 08:15

Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan Başakşehir ve İzmir'in köklü ekibi Göztepe arasında sürpriz bir takas gündeme geldi. Sarı-kırmızılı yönetim, iç transferde sözleşmesi sona erecek olan kaleci Beto Pimparel'in yıllık ücretinde indirim talep etmiş ancak Portekizli oyuncu anlaşmaya yanaşmamıştı. Beto'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşı ise kurmaylar, Başakşehir'den Volkan Babacan'ı transfer listesinin ilk sırasına yerleştirmişti.

Sözleşme uzatmayacak

Göztepe'nin Volkan Babacan'a olan ilgisi sonrası Başakşehir de atağa geçti. İstanbul ekibi sözleşmesi sona erecek olan Volkan için mukavele uzatma opsiyonunu kullanmayacağını belirterek, Göztepe'ye takas teklifinde bulundu. Volkan'ı Göztepe'ye gönderme karşılığında Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, eski öğrencisi Göktuğ Bakırbaş'ı istedi.

Yönetim değerlendiriyor

Sarı-kırmızılı ekibin altyapısından yetişen ve 7 sezondur A takımda forma giyen 24 yaşındaki file bekçisi için Başakşehir ekibi ayrıca cazip bir bonservis bedeli de ödemeye hazır olduğunu bildirdi. İzmir ekibi, bu takas teklifini değerlendirmeye alırken, Beşiktaş ve G.Saray'ın da peşinde olduğu 31 yaşındaki tecrübeli eldiven için, genç yıldızı Göktuğ'dan vazgeçebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum