Göztepe'de Süper Lig seferberliği

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mehmet Sepil, Eskişehirspor ile oynayacakları play-off finali için, “Bütün Türkiye maçı seyredecek” dedi. Maç için İzmir’den Antalya’ya toplam 66 otobüs kaldırılacak, Gündoğdu Meydanı’nda dev ekran kurulacak.

Göztepe'de Süper Lig seferberliği
31 Mayıs 2017 - 14:35

TFF 1. Lig’de Sivasspor ve Yeni Malatyaspor’un ardından Süper Lig’e yükselmek için Eskişehirspor ile play-off finali oynayacak olan Göztepe’de adeta seferberlik ilan edildi. 4 Haziran Pazar günü Antalya’da oynanacak karşılaşma öncesinde konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, “Geçmiş yıllardaki play-off finallerine benzemeyecek. Tam bir Anadolu finali olacak” dedi.

“TAM BİR ANADOLU FİNALİ”

Mehmet Sepil şöyle konuştu: “Eskişehirspor özellikle benim gençlik yıllarımda başarılı bir dönem geçirmişti. Onlarla kupa finalinde oynadık, her zaman çekişirdik. Tam bir Anadolu finali olacak.  Geçmiş yıllardaki play-off finallerine benzemeyecek, inanılmaz bir atmosfer olacak. Bütün Türkiye maçı seyredecek. Hiç rahat değilim ama kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu işten Göztepe'nin zaferle döneceğine inanıyorum.”

Bu arada Göztepe taraftarlarının Antalya’ya ulaşımı için planlamalar yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’ya 63, Menderes Belediyesi’nin de 3 otobüs kaldıracağı bildirildi. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesinin karşılaşma için Gündoğdu Meydanı'nda ekran kurduracağı duyuruldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum