Göztepe'den Beşiktaş harekâtı

Teknik direktörlüğe Tamer Tuna’yı getiren Süper Lig’in yeni ekibi, Beşiktaş’tan başta Gökhan Töre olmak üzere Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Ersan Adem Gülüm ve Aras Özbiliz’i istiyor.

Göztepe'den Beşiktaş harekâtı
19 Haziran 2017 - 10:34

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, transfer için kolları sıvarken, ilk hedef olarak Beşiktaşlı futbolculara yöneldi.

Beşiktaş’ın şampiyon olduğu iki sezonda teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcı antrenörlüğünü yapan Tamer Tuna’yı takımın başına getiren sarı-kırmızılı ekip, başta Gökhan Töre olmak üzere siyah-beyazlı takımın yıldızlarını istiyor.

4 FUTBOLCU DAHA LİSTEDE

Beşiktaş’ın geçen sezon Medipol Başakşehir’de kiralık olarak oynayan golcüsü Mustafa Pektemek’in yanı sıra Ömer Şişmanoğlu, Ersan Adem Gülüm ve Aras Özbiliz de Göztepe’nin transfer listesinde.

Teknik direktör Tamer Tuna’nın bizzat ilgilendiği transferlerde ilk hedef, Beşiktaş’ın geçen sezon West Ham’a kiralık olarak verdiği, ancak sakatlığı nedeniyle sadece 8 maç oynayabilen Gökhan Töre olacak.

Beşiktaş'ta gelecek sezon 1.7 milyon Euro ücret alacak olan Gökhan Töre için görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum