Göztepe Hakan Balta'yı istiyor

Süper Lig’in yeni ekibi, Galatasaray’da 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yolları ayırmaya hazırlanan tecrübeli futbolcuya talip oldu.

Göztepe Hakan Balta'yı istiyor
12 Haziran 2017 - 17:22

TFF 1. Lig’de play-off finalinde Eskişehirspor’u penaltılarla geçerek 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de mücadele etme hakkını kazanan Göztepe, transfer çalışmalarına hızlı başladı.

İzmir’in sarı-kırmızılı ekibinin, Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Hakan Balta'yı transfer etmek istediği belirtildi. Süper Lig’de üst sıralara oynamayı hedefleyen bir kadro kurmak isteyen Göztepe yönetiminin, Hakan Balta için temaslara başladığı öğrenildi.

2007 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hakan Balta’nın menajeri ile görüşen Göztepeli yöneticilerin bu transfere yakın olduğu belirtildi.

Teknik direktör Igor Tudor’un da gelecek sezon için kadrosuna düşünmediği 34 yaşındaki savunma oyuncusu geride bıraktığımız sezonda Süper Lig’de 22 maçta Galatasaray forması giydi. Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkan milli futbolcunun 1 golü bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum