Göztepe Hakan Çinemre'yle sona geldi

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe’de başkan Mehmet Serpil, Hakan Çinemre ve takım geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Göztepe Hakan Çinemre'yle sona geldi
25 Temmuz 2017 - 14:44 - Güncelleme: 25 Temmuz 2017 - 15:15

Yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdüren Göztepe'de kulüp başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe'den savunma oyuncusu Hakan Çinemre ile anlaştıklarını belirtti. Serpil, ihtiyaca göre 4 oyuncuyla daha görüşme halinde olduklarını ifade etti.

Yeni sezonda oynayacakları stada değinen Serpil, "Mahkemelerle, davalarla uğraşmadan stat inşaatına başlıyoruz. Ankara'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileriyle görüşmeler yaptık. Şehir Plancıları Odası da toplantıda yer aldı. Uzlaşma kültürünü hayata geçirdik. Sadece plan notlarında bir takım değişikliğe gittik" ifadelerini kullandı.

 

Stadyuma ek yapılacak tribünle seyirci sayısının 9 bin 600'e çıkacağını belirten Serpil, "Bizim amacımız herkesin maç izlemesini sağlamak. Bütçelere uygun bir fiyat politikası belirleyeceğiz. Kombine kartlarında henüz bir planlama yapmadık. Ancak geçmişte bizlere sahip çıkan kitlelere biz de sahip çıkacağız" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum