Göztepe Titi'nin peşinde

Sezonuna iddialı girmek isteyen Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’de transfere başkan Mehmet Sepil el attı. Teknik direktör konusunda Yılmaz Vural ile anlaşma sağlanamayan sarı-kırmızılılarda başkan Sepil, Kasımpaşa'dan Titi ve Osmanlıspor'dan Karcemarskas'ı transfer etmek harekete geçti.

Göztepe Titi'nin peşinde
13 Haziran 2017 - 16:02

Süper Lig’in yeni takımlarından olan Göztepe, transfere harekatına start verdi. Kulüp başkanı Mehmet Sepil'in Kasımpaşa ile sözleşmesi biten Brezilyalı Titi'nin menajeriyle bir araya geldiği ve tecrübeli defans oyuncusunu Göztepe'ye kazandırmak istediği bildirildi.

KARCEMARSKAS’I İSTİYOR

Başkan Sepil'in ayrıca kaleci konusunda da girişimlerde bulunduğu bildirildi. Kaleci koruyan Günay'ı takımda tutmayı düşünen Sepil'in Osmanlısporlu Karcemarskas'ı da çok istediği gelen haberler arasında. 

Sarı-kırmızılıların Litvanyalı file bekçisini Ankara kulübünden istediği öğrenilirken, 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi için 1 milyon 500 bin euro bonservis ücreti istediği iddia edildi. 

Fanatik’İn haberine göre, başkan Mehmet Sepil'in Karcemarskas'ın yanı sıra Osmanlıspor'dan kiralanan golcü Umut'u da yeniden takıma görmek istediği kaydedildi.

BÜYÜK GÜN YARIN

Öte yandan Süper Lig'e 14 yıl sonra dönmenin mutluluğu yaşayan Göztepe, yarın kuruluşunun 92'nci yıldönümünü kutlayacak. Gece 21.00'de başlayacak organizasyonda İzmir kulübünün taraftarları Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 1925 adet meşale ile müthiş bir şov yapacak.

Dev platformlarda üç boyutlu ışık ve havai fişek gösterileri geceye renk katacak. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik ekip ve futbolcular kutlamalara tekne ile denizden katılacak.

Kutlamalarda ayrıca Göztepelilere stat müjdesi verilecek. Başkan Mehmet Sepil, stat ihalesini kazanan firmayı açıklayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum