Göztepe, transferde 'büyük' oynuyor

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, orta saha transferi için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Göztepe, transferde 'büyük' oynuyor
01 Şubat 2022 - 12:40
Spor Toto Süper Lig ’de ikinci yarının ilk 4 maçını kazanıp rahat nefes alan Göztepe , pazar günü evinde oynayacağı Altay derbisine iddialı hazırlanırken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ara dönemde golcü Di Santo, kaleci Piric, sol bek Moubandje ve orta saha Tannane’yi renklerine bağlayan Sarı Kırmızılılar’ın yerlitakviyesi yapacağı bildirildi.

Büyük takımların az oynayan oyuncuları

Özellikle orta alana oyuncu arayan Göztepe’nin Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Galatasaraylı Aytaç Kara ve Trabzonsporlu Yunus Mallı isimleri üzerinde durduğu kaydedildi. Yönetimin 3 oyuncudan birini kadrosuna dahil edebilmek için yoğun mesai harcadığı vurgulanırken, yabancı kontenjanı nedeniyle Portekizli Andre Simoes ve Kolombiyalı Didier Moreno transferlerinin şimdilik askıya alındığı bildirildi.

İzmir ekibinde adı 1. Lig takımlarıyla anılan forvet Adis Jahovic’e izin çıkmadı. Yönetim tecrübeli golcüyle yola devam etmek istediğini vurgularken, Adis’in de ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum