Gri eşofmanlı Kiraly'den Szalai'ye övgü

Kariyeri boyunca giydiği gri eşofmanla dikkat çeken Macar kaleci Gabor Kiraly, NTV Spor'a verdiği röportajında Attila Szalai'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Gri eşofmanlı Kiraly'den Szalai'ye övgü
16 Haziran 2021 - 02:49
Macar futbolunun efsane isimlerinden gri eşofmanlı Gabor Kiraly NTV Spor'dan Süleymen Tetik'e verdiği röportajında Attila Szalai'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Kariyeri boyunca giydiği gri eşofmanlı dikkat çeken başarılı file bekçisi Szalai'yi çok beğendiğini dile getirdi. Kiraly, NTV Spor'a yaptığı açıklamada ''Attila Szalai muhteşem bir karakter, harika bir futbolcu... Onu çok seviyorum çünkü yüreğiyle oynuyor. Hem ülkesi için hem de kulübü için… Onu çok sevmemin nedeni, hata yapsa bile bunu umursamıyor ve sürekli ileri, daima ileri bakıyor. Bu mantalite gerçekten çok değerli. Çünkü her zaman hata yapabilirsiniz ancak önemli olan bunun sizi bir adım sonrası için etkilememesidir. Bu yüzden onu çok beğeniyorum'' ifadelerini kullandı.

A Milli Takımımız hakkında da görüşlerini belirten Kiraly, ''Türkiye her zaman duygularıyla oynayan bir takım ve bu hoşuma gidiyor. Oldukça duygusal bir ülke ve halk da aynı şekilde. Dürüst olmak gerekirse her zaman kalpleriyle oynuyorlar, hızlı ve sert oynuyorlar ve daima pozitif bir futbol ortaya koyuyorlar'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum