Guduric'te sona doğru

Fenerbahçe Doğuş, takımdan ayrılan Bogdanovic'in yerine almayı düşündüğü Kızılyıldız'dan Marko Guduric'in peşini bırakmıyor.

Guduric'te sona doğru
13 Temmuz 2017 - 16:19

Sezonu üç kupa ile kapatmanın yanı sıra EuroLeague’de alınan tarihi başarı sonrası hedeflerini yükselten sarı-lacivertliler, transferde hız kesmiyor. 

Galatasaray’ın kaptanı Sinan Güler ile Brose Bamberg’ten Nicolo Melli’yi kadrosuna dahil eden eden Fenerbahçe Doğuş, iç transferde de Kostas Sloukas, Luigi Datome, Nikola Kalinic ve Barış Hersek ile nikah tazeledi. 

Fenerbahçe Doğuş’un EuroLeague’de kazandığı müthiş başarıdan sonra gündemi en çok meşgul eden sorulardan birisi ise takımın yıldızı Bogdanovic’in ayrılıp ayrılmayacağı idi. 

NBA takımlarından Sacramento Kings’e transferi gerçekleşen Sırp yıldızın yerini doldurmak için bir süredir çalışmalarını yürüttüğü bilenen Fenerbahçe Doğuş’un Marko Guduric’te karar kaldığı öğrenildi. 

Kızılyıldız’ın 22 yaşındaki genç yeteneği ile görüşmelerin sürdüğü ve büyük ilerle kaydedildiği öğrenilirken, Guduric’in önümüzdeki sezon Fenerbahçe Doğuş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum