Güneş: Ben de etkileniyorum

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçında da sahadan galip ayrılması sonrası teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Leipzig karşısında maça çok iyi başladıklarını söyledi. Güneş, Werner'in kulak çınlama nedeniyle oyundan çıkmasına da değinerek, desibelin fazla olması nedeniyle kendisinin de etkilendiğini belirtti.

Güneş: Ben de etkileniyorum
27 Eylül 2017 - 01:13

Porto’nun ardından grubundaki ikinci maçında Leipzig’i de deviren Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. 

İşte Şenol Güneş’in maç sonrasındaki açıklamaları: 

“Olağanüstü iyi başladık, rakibi hapsettik. Düşündüğümüz gibi oldu. Fizik olarak daha iyiydiler ama bütün takım gayretliydi. Futbol adına iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Son dönemde yorulan futbolcularımız vardı. Medel sakatlandı”

"DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ OLDU”

“Monaco maçından puan alırsak avantaj yakalarız. Olağanüstü iyi başladık, rakibi hapsettik. Düşündüğümüz gibi oldu. Fizik olarak daha iyiydiler ama bütün takım gayretliydi”

"Werner'in zannediyorum sesten dolayı kulağı rahatsız oldu. O yüzden oyundan çıktı diye tahmin ediyorum. Sanırım desibel arttığı için Werner'in kulakları rahatsız oldu. Ben de zaman zaman kenarda sesten etkileniyorum. Ben de açılış maçında bunu yaşamıştım”

“BERABERLİK YETER”

“Monaco, bizim maçlarda son şansını kullanacak. İki maçta alacağımız beraberlik, bize çok yardım edecektir. Işıkların sönmesi belediyeden mi, bizden mi kaynaklandı bilmiyorum ama bizim için iyi oldu, dinlendik ama bilerek yapmadık"

“GÜNDEMİMİZDE DERBİ YOK”

"Bizim gündemimizde derbi yok. Geyik muhabbeti yaparak devam edemeyiz. Bu maç da şimdi bitti ve Trabzonspor maçına bakacağız. Beck bizim için önemli bir oyuncuydu. Ama FFP nedeniyle gelen teklifi değerlendirmemiz gerekiyordu. Bazı transferleri de siz istemeseniz de başkan veya yönetim isteyince gerçekleşebiliyor"


YORUMLAR

  • 0 Yorum