Güneş: Teklif başkana gelmeli

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılan Fatih Terim için, “Ben de o görevde yalnız kaldım. Fatih hocaya teşekkür borçluyuz, iyi işler yaptı. Bana teklif gelmedi. Zaten gelecek olsa bile teklifin bana gelmesi bile doğru değil, teklif başkana gelmeli” açıklamasında bulundu.

Güneş: Teklif başkana gelmeli
26 Temmuz 2017 - 23:59

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevinden ayrılmasına üzüldüğünü açıkladı. 

Başkan Fikret Orman'ın İspanya'da basın mensuplarına verdiği yemeğe katılan Şenol Güneş, milli takım teknik direktörlüğü konusunda “Fatih hocanın ayrılmasına üzüldüm. Ben de o görevde yalnız kaldım. Fatih hocaya teşekkür borçluyuz, iyi işler yaptı” diye konuştu. 


“BEŞİKTAŞ’TA MUTLUYUM”

Terim'in ayrılmasının Futbol Federasyonu’nun kararı olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, kendisine teklif gelip gelmediği sorusuna ise şöyle yanıtladı: 


“Beşiktaş teknik sorumlusu olarak hayırlı olmasını dilerim. Fatih hocayla her zaman görüşüyordum. Kendi şahsım adına konuşma yetkisine sahip değilim. O, yönetimdedir. Bana teklif gelmedi. Zaten gelecek olsa bile teklifin bana gelmesi bile doğru değil, teklif başkana gelmeli. Beşiktaş'ta mutluyum. Daha yeni 2 yıl kontrat uzattım. Bizim zaten bir milli görevimiz var o da Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak” 


YORUMLAR

  • 0 Yorum