Güneş: Yeni gelenlere zaman lazım

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş zorlanmalarına karşın 2-1 kazandıkları Bursaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güneş: Yeni gelenlere zaman lazım
26 Ağustos 2017 - 22:38

Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu akşam 2-1 kazanılan Bursaspor karşılaşmasından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Kazanma isteğimiz vardı oyuna ve skora yansıdı. Ardından pozisyon bulmamız gerekiyordu. Akıcı olmamız gerekiyordu bizde bazen çok top tuttuk. Zemin de daha toparlamamış gözüküyor. Oyunun daha hızlı olması için zeminin daha iyi olmasına ihtiyacımız var bugün şanssız bir gol yedik. Onun dışında akla çok gelen pozisyonları yok rakibi hiç çıkarmamak gerekiyor zaman zaman bunlar oluyor. Aşama aşama gideceğiz. Fizik gücünü bulmaya başladık. Yeni gelenlerin de istenen seviyeye gelmesi gerekiyor. 3 maçı da kazanabilirdik. "

"HEDEFİMİZ GRUPTAN ÇIKMAK"

Şampiyonlar Ligi kurasıyla ilgilide konuşan Şenol Güneş, şu anda önce Karabük karşılaşması var. Şampiyonlar Ligi müsabakaları zor olacaktır. Şu anda geniş bir kadro var elimde oynayanlar değişebilir, bunlara alışmak lazım gruptakilerin hepsi iyi takımlar özellikle Leipzig genç ve dinamik bir takım. Geçen sene grubun en güçlüsü Napoli'den 4 puan aldık ve Kiev'den 1 puan. Rakipten çok bizim ne yapacağımız önemli. Hedefimiz gruptan çıkmak. "

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum