Günün en önemli 4 maçını belirledik

Haziran ayının başlamasıyla birlikte futbol hasretmiz sona ermişti. Ancak La Liga, Premier Lig ve Serie A'da heyecan devam ediyor. İşte bugün izlenebilecek 4 maç...

Günün en önemli 4 maçını belirledik
22 Haziran 2020 - 09:02 - Güncelleme: 22 Haziran 2020 - 11:16

Futbolda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Premier League, La Liga ve Serie A'da heyecan dolu maçlara tanık olacağız. İşte o program...

20:30 / Villarreal-Sevilla

Koronavirüs arasından fırtına gibi dönen Villarreal, 7 günde 9 puan toplayarak 4. sıraya kadar yükseldi ve Avrupa Ligi bileti için ciddi şekilde umutlandı. Sevilla ise üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla ilk 4 yarışında ağır darbe aldı. Bu iki takımın mücadelesi Smart Spor'dan yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Villarreal: Asenjo, Pena, Chakla, Albiol, Moreno, Gomez, Iborra, Morlanes, Ontiveros, Moreno, Bacca

Sevilla: Vaclik, Kounde, Carlos, Navas, Reguilon, Jordan, Fernando, Torres, Ocampos, Haddadi, Jong

20:30 / Lecce-Milan

Serie A'da heyecan cumartesi günü oynana maçlarla başladı. Sıra Lecce ile Milan'ın sahne almasına geldi. Lecce koronavirüs arasından önce evinde Atalanta'dan 7 gol yiyerek ağır bir darbe almıştı. Yaklaşık 4 ay sonra nasıl bir geri dönüş yapacağı merak ediliyor. Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan ise 36 puanla ilk barajının tam 12 puan gerisinde yer alıyor. Ancak Avrupa Ligi bileti için umutları devam ediyor.

Muhtemel 11'ler

Lecce: Vigorito, Donati, Rossettini, Lucioni, Calderoni, Majer, Deiola, Barak, Saponara, Mancosu, Lapadula

Milan: Donnarumma, Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez, Castillejo, Kessie, Bennacer, Rebic, Hakan, Leao

22:00 / Manchester City-Burnley

Premier Lig'de Liverpool şampiyonluğa adım adım yürüse de Manchester City'nin koronavirüs arasından nasıl geri döneceği merak ediliyordu. Çükü Pep Guardiola'nın hedefi Şampiyonlar Ligi. Pep'in öğrencileri Arsenal karşısında gösterdikleri performansla arayı iyi geçirdiklerini kanıtladı. Burnley ise 3 ay sonra ilk kez sahne alacak. Bu kritik mücadele S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy, Bruyne, Rodrigo, Silva, Bernardo, Sterling, Agüero

Burnley: Pope, Barsley, Tarkowski, Mee, Taylor, Hendrick, Cork, McNeil, Vydra, Rodriguez

22:45 / Bologna-Juventus

Serie A'nın lideri geri dönüyor. İtalya Kupası finalinde Napoli'ye penaltılarda kaybeden Juventus, Bologna ile deplasmanda karşılaşacak. Sarri'nin öğrencilerinin puan kaybına tahamülleri yok. Lazio koronavirüs arasından önce şampiyonluk yarışında sonuna kadar gideceğini birçok kez kanıtlamıştı. Bologna ise biraz daha hedefsiz takım görüntüsünde. Ronaldo ve Dybala gibi yıldızların aylar sonra Serie A için sahaya adım atacağı bu maç saat 22:45'te başlayacak.

Muhtemel 11'ler

Bologna: Skorupski, Tomiyasu, Danilo, Denswil, Dijks, Poli, Medel, Orsolini, Soriano, Barrow, Palacio

Juventus: Szczesny, Cuadrado, Ligt, Bonucci, Sciglio, Bentancur, Pjanic, Matuidi, Costa, Ronaldo, Dybala

YORUMLAR

  • 0 Yorum