Gustavo Assunçao imzayı attı

Galatasaray, Gustavo Assunçao'nun satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralandığını açıkladı.

Gustavo Assunçao imzayı attı
08 Eylül 2021 - 21:21
Galatasaray, Portekiz ekibi Famalicao'dan Gustavo Assunção'nun 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Sarı-kırmızılıların açıklamasında "Profesyonel futbolcu Gustavo Assunção ve kulübü FC Famalicão ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca Galatasaray’ın 2021-2022 sezonu sonunda futbolcunun bonservisini satın alma hakkı bulunmaktadır." ifadeleri yer aldı.

İşte Gustavo Assunçao'nun ilk sözleri;

Benim için bir rüya. Galatasaray inanılmaz büyük, tarihi bir kulüp, Avrupa'da başarıları var. Böyle büyük bir camiadan gelen teklifi hemen kabul ettim, gururluyum.

Arda Turan'ı çok seviyorum

Arda Turan'ı çok seviyorum, Atletico Madrid'deyken ben altyapıdaydım, 12 yaşındaydım. Atletico Madrid'de hepimizin idolüydü, Galatasaray'da da çok büyük idol. Onunla aynı takımda olduğum için çok heyecanlıyım. Taraftarlar karşısına geçmek, onlarla oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu stadı dolu hayal ediyorum, bana çok pozitif mesajlar yolladılar. Bir an önce sahaya çıkıp, yüzde 100'ümü vermek istiyorum.

Futbola Porto altyapısında başlayan Assunçao 3 yıl Atletico Madrid altyapısında geçirdikten sonra 2 yıllığına Sao Paulo U17 takımına gitti. 2013 yılında Atletico Madrid altyapısına dönen Brezilyalı futbolcu, U17, U18 ve U19 takımlarında forma giydikten sonra 2019 yazında Portekiz ekibi Famalicao'ya transfer oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum