Gustavo Gomez adım adım Fener'e

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Milan'ın savunmacısı Gustavo Gomez'in menajeri yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi.

Gustavo Gomez adım adım Fener'e
24 Ağustos 2017 - 18:33

Kaynak: Milliyet

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Milan'ın savunmacısı Gustavo Gomez'in menajeri yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Gustavo Gomez'in menajeri Augusto Paraja açıklama yaptı.

Fenerbahçe iyi bir teklif yaptı

Fenerbahçe'nin Gustavo Gomez için yaptığı teklifi Milliyet'e değerlendiren Paraja, "Fenerbahçe bize iyi bir teklif yaptı. Bundan dolayı mutluyuz. Aramızda hiçbir sorun yok. Transferin gerçekleşmesi için sadece Milan'ın kararını bekliyoruz. Son kararı Milan verecek" değerlendirmesinde bulundu.


Gustavo Gomez'in menajeri konuştu

Gustavo Gomez'in menajeri Paraja sözlerini şöyle tamamladı: "Milan'ın ne istediği ve detaylar ile ilgili çok fazla bilgi veremem. Ama ben bu transfer konusunda iyimserim. Gomez, Milan'da kalacak diye bir açıklama yapmadım. Bu doğru değil

Lanus'tan Milan'a transfer olmuştu

Geçen sezon Arjantin takımı Lanus'tan Milan'a transfer olan ve oynadığı ilk sezonda beklentileri karşılayamayan Gomez geçen sezon Milan formasıyla 19 maçta forma giydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum