Güzel başladı, gözyaşlarıyla bitti! Sumudica'nın vedası

Kendine özgü tarzı ve ilginç açıklamalarıyla her zaman göz önünde olan Marius Sumudica, Gaziantep FK ile yaşadığı başarılı dönemi gözyaşları ve Türkçe ''Güle güle Gaziantep'' sözleriyle noktaladı.

Güzel başladı, gözyaşlarıyla bitti! Sumudica'nın vedası
15 Ocak 2021 - 03:04 - Güncelleme: 15 Ocak 2021 - 03:04
Beklentilerin çok üstünde geçen 1,5 ve beklenmedik bir son! Kendine özgü açıklamalarıyla her zaman dikkat çekmeyi başaran Marius Sumudica'nın maç sonu kullandığı ifadelerle görevine son verildi. Oldukça istikrarlı giden, herkesin takdirini kazanan bir takım yaratan Sumudica, ayrılığın arından düzenlediği basın toplantısında hem çok üzgün olduğunu söyledi hem de gözyaşlarını tutamadı.

49 yaşındaki teknik adam sözlerine 'özür' ile başlarken ''İlk önce maçtan sonra yaptığım tahlisiz şakayla ilgili konuşmak istiyorum. Bu talihsiz şaka çok büyütüldü. Kimi kırdıysam, üzdüysem, tüm Gaziantep'ten ve Türkiye'den özür dilerim. Kimseyi incitmek istemezdim.  Buraya gelirken takımı, eski başkanımız Adil Konukoğlu ile beraber kurduk ve Büyükekşi ile devam ettik. Bu takıma sayısız katkıları olan belediye başkanımız ve valimize de teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, ben görevime devam etseydim, Avrupa için mücadele etmeye devam edecektik'' ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK bu sezon Sumudica ile 17 Süper Lig maçında 31 puan toplamıştı.

Gözyaşları ve Türkçe veda; ''Güle güle Gaziantep''

Gözyaşlarını tutamayan Sumudica, ''Şu an evimin neresi olduğunu bilmiyorum. Romanya mı, Gaziantep mi? Evime dönecek gücü bekliyorum ama dönemiyorum, gidemiyorum. Burada yaptığım her şeyi kalbim ve yüreğimle yaşadım. Ben burada şehirde kalıyordum ve mutluydum çünkü burayı evim gibi hissediyordum. Geçen haftalarda Türk pasaportuna başvuruldu. Ama şimdi her şey değişti. Bu sorun olmayabilir. Biz hep beraber boş bardağı takım olarak doldurduk ama yaptığım bir hatadan dolayı bardağı devirdik. Bunu kabul edemiyorum. Kulüp çalışanları ve  futbolcularımın büyük çoğunluğu mesaj attılar, onlara başarılar diliyorum. Ben artık bir Türk gibi güçlü değilim, çünkü şu an gözyaşı döküyorum. Bunlar 18 aylık çalışmanın gözyaşları'' dedi.
İçinde bir burukluk olduğunu ''Görevimi tamamladım ama içimde burukluk var. Çünkü Alanyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlara karşı büyük galibiyetler elde ettik ama taraftarla kutlayamadık. Bu ailenin parçası olan her üyeye mesajım var; Hepinizi çok seviyorum. Hepsi benim bundan sonra yüreğimde yaşayacak'' sözleriyle dile getiren Sumudica açıklamasını Türkçe ''Güle güle Gaziantep'' diyerek sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum