Haaland'dan transfer sözü; ''175 milyon euro!''

Transfer döneminin gözde isimlerinden Borussia Dortmund'un yıldız Erling Haaland, hakkında çıkan iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

Haaland'dan transfer sözü; ''175 milyon euro!''
28 Temmuz 2021 - 00:40 - Güncelleme: 28 Temmuz 2021 - 00:47
Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland, transferin gözde isimlerinden olsa da bu konularla ilgili çok fazla açıklama yapmıyordu. Ancak genç golcü geçtiğimiz gün hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında konuştu.

Erling Haaland çıkan '175 milyon euro bonservis' haberleriyle ilgili ''Menajerimle düne kadar bir aydır konuşmamıştım. 175 milyon euronun gerçekçi bir talep olduğunu düşünmüyorum. Bence bu bir söylentiden ibaret çünkü bu miktar sadece bir oyuncu için çok fazla para demek'' ifadelerini kullandı.

Dortmund ile sözleşmesinin devam ettiğini ve takımda keyif almaya çalıştığını belirten Haaland ''Sözleşmemin sona ermesine üç yıl kaldı ve burada olmanın tadını çıkarıyorum'' dedi.

100 milyon euronun üzerinde bonservis

Alman ve İngiliz basınında Dortmund'un Haaland için 100 milyon eurodan fazla bonservis beklediği iddia edilmişti. Norveçli genç yıldız geçtiğimiz sezon Dortmund formasıyla 42 gole imza attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum