Haaland'ın küçüklüğü de böyleymiş! İlk koçu anlattı

Borussia Dortmund'un 20 yaşındaki gol makinası Erling Haaland'ın Norveçten ilk teknik direktörü olan Alf-Ingve Berntsen, Haaland hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Haaland'ın küçüklüğü de böyleymiş! İlk koçu anlattı
03 Nisan 2021 - 12:27
Dortmund ile attığı gollerin ardından Avrupa transfer piyasasının en popüler oyuncularının başında olan Erling Haaland'ın yeni sezon hangi takımda oynayacağı büyük merak konusu. Haaland gollerine devam ederken ilk teknik direktörü olan Alf-Ingve Berntsen, Daily Mail'e özel açıklamalarda bulundu.

Alf-Ingve Berntsen, Haaland için ''Onu ilk gördüğümde 6 yaşındaydı. İki gol atmıştı ve diğerlerinden farklı olduğunu hemen göstermişti. Sürekli gol atmak istiyor. Onu diğerlerinden ayıran en büyük özellik bu. Haaland'ın ailesini de tanıyorduk, o yüzden bu genlerle nasıl bir şey çıkacağını kestirebiliyorduk. Çok uzun, güçlü ve hızlı, ayrıca çok akıllı.'' şeklinde konuştu.

''Şimdi ona bir bakın, gurur duyuyorum''

Norveçli teknik direktör, ayrıca ''Takımı kaybettiğinde gol atsa da sevinmez. Şimdi ona bir baksanıza? İlk Şampiyonlar Ligi sezonunda 10 gol attı, en hızlı 20 gole ulaşan oyuncu oldu. Gollerine sürekli devam ediyor. Onunla gurur duyuyorum. Attığı gollerle değil, gösterdiği kişilik ile gurur duyuyorum.'' dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum