''Haftanın kazananı Fenerbahçe''

Fenerbahçe, BAY geçtiği haftada lider Beşiktaş ve Galatasaray'ın yaşadığı puan kayıplarıyla Süper Lig şampiyonluk yarışında 'haftanın kazananı' oldu.

''Haftanın kazananı Fenerbahçe''
23 Nisan 2021 - 02:00 - Güncelleme: 23 Nisan 2021 - 02:04
Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı devam ederken, lider Beşiktaş ve üçüncü sıradaki Galatasaray'ın yaşadıkları puan kayıplarıyla, ikinci sıradaki Fenerbahçe haftanın avantajlı çıkan takımlarından oldu.

Fenerbahçe, hafta arasını maç yapmadan geçse de lider Beşiktaş berabere kalınca, şampiyonluk ümitlerini arttırmış oldu.

Şansal Büyüka: ''En kazançlı takım''

Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka da Fenerbahçe'nin hafta arasının kazananı olduğunu dile getirirken, ''Hani, “Yattığı yerden para kazanıyor” derler ya, aynen öyle… Fenerbahçe bu haftayı maç yapmadan geçirdi  ama “ense” yaptığı yerden Süper Lig ‘in en kazançlı haftasını yaşadı… Beşiktaş puan kaybetti, iki puan daha yaklaştı. Arkasından gelen Galatasaray iki puan kaybetti, rakibinden biraz daha uzaklaştı'' ifadelerini kullandı.

Hedef 2 ay sonra üst üste 3 galibiyet

Hafta sonu Kasımpaşa ile kritik bir maça çıkacak Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan olacak. Emre Belözoğlu önderliğinde son 2 maçını kazanan sarı-lacivertliler hem seriyi hem de zirvedeki iddiasını sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçını kazanması halinde yaklaşık 2 ay aradan sonra Süper Lig'de üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrılmış olacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum