Hagi'den Mauro Icardi iddiası

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı takım hakkında konuşurken, yıldız golcü Mauro Icardi'den de övgü dolu ifadelerle bahsetti.

Hagi'den Mauro Icardi iddiası
07 Kasım 2023 - 01:23
Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynayacağı maç öncesi GS TV'ye bir röportaj verdi.

Gheorghe Hagi, günün birinde oğlunun da Galatasaray forması giymesini istediğini söylerken, Mauro Icardi hakkında da konuştu.

İşte Hagi'nin GS TV'de öne çıkan sözleri;

"Galatasaray için oynadığım için gururluyum. Ümit ediyorum ki, oğlum da Galatasaray forması giyer."

"Dünyanın en iyi futbolcularından biri Galatasaray'da oynuyorsa ona sevinmek, övünmek, mutlu olmak lazım. Her bir takımın Icardi gibi bir golcüye ihtiyacı var. Galatasaray'da böyle bir golcü var. Dünyanın en iyilerinden biri. Umut ediyorum ki böyle devam eder. Çok önemli bir oyuncu."


"Galatasaray'dan gelecek bir teklife her zaman açığız. Özellikle altyapı açısından bir istek, talep varsa gerisi çok kolay. Neden olmasın.''

"Her gün takip ediyorum Avrupa futbolunu. Galatasaray'ı da her gün takip ediyorum. Benim mesleğim futbol. Bilgi alma amaçlı olmak herkesi takip ediyorum. Bunu içten değil de Köstence'den takip edebildiğim kadar ediyorum. Avrupa'da iyi bir başlangıç yaptı Galatasaray. Güzel bir kadro, güzel bir ekip var. Finansal olarak da kulüp iyi seviyede düşünüyorum. Avrupa'da kendini göstermiş futbolcular var. Çok güzel bir kadro kuruldu. Bundan sonra devamını bekliyoruz. Ümit ediyorum ki Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkar. Galatasaray söz konusuysa hiçbir şey imkansız değildir. Yıllar önce bu başarı kazanıldı. Avrupa'nın en iyi takımı olmayı hedefliyor Galatasaray, çünkü daha önce Avrupa'nın en iyisi oldu. Galatasaray, bir Avrupa takımıdır. Avrupa'da başarılar kazanmıştır. Benim için her başarı gelebilir, imkan dahilindedir. Neden Galatasaray bir gün Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasın."

YORUMLAR

  • 0 Yorum