Hagi'nin akademisinde yetişti, Galatasaray'ın listesinde

Galatasaray'ın eski futbolcularından Florin Bratu, transferde adı geçen Ajax'ın oyuncusu Razvan Marin'in güvendiği belirtirken onun için Galatasaray'ın doğru adres olacağını ifade etti.

Hagi'nin akademisinde yetişti, Galatasaray'ın listesinde
01 Haziran 2020 - 16:50

Romanya ekiplerinden Concordia Chiajna'nın teknik direktörlüğünü yapan Galatasaray'ın eski futbolcularından Florin Bratu, Mazvan Marin ve sarı-kırmızılı takım hakkında çıkan transfer iddialarını değerlendirdi.

Ülke basınına transfer söylentilerini değerlendiren Bratu, Ajax'ta oynayan Marin ve Galatasaray hakkında 'Marin için büyük sorumluluk. Çünkü Galatasaray'da efsaneleşen çok fazla Rumen oyuncu vardı. Galatasaray'da oynadığınızda diğer Rumen oyuncular ile karşılaştırılırsınız. Yine de ben Razvan Marin'e inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Marin'in çok zeki bir oyuncu olduğunu belirten Bratu, 'Her şeyden önce çok akıllı bir oyuncu. Oyunu biliyor, rakipleriyle çok fazla uğraşmıyor, futbol oynamayı seviyor. Galatasaray, rakiplerine göre oyunu büyük ölçüde kontrole den bir takım. Razvan Marin de inisiyatif alabilen, Galatasaray'ın hücumunu koordine edebilecek bir oyuncu. Şimdi daha da iyi seviyeye geldi, olgunlaştı' şeklinde konuştu.

Ajax, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Marin'i 2019 yılında Standard Liege'den 12,5 milyon euro bonservis bedeline transfer etmişti. Marin, Romanya'da Hagi'nin sahip olduğu Viitorul Constanța Akademisi'nde yetişmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum