Hakan atıldı Roma kazandı

İtalyan Ligi'nin 7.hafta maçında Roma'yı konuk eden Milan, sahadan 2-0'lık skorla boynu bükük ayrıldı. Roma'da Cengiz Ünder kadroda yer almazken, Milan'da Hakan kırmızı kart gördü.

Hakan atıldı Roma kazandı
01 Ekim 2017 - 21:44 - Güncelleme: 01 Ekim 2017 - 22:07

Roma iyi başladı

İtalyan Ligi'nin 7.haftasında Milan'a konuk olan Roma, maça iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren rakibinden üstün oyayan ve top hakimiyetini genellikle elinde tutmayı başaran başkent temsilcisi, maçın favorisi gibi gözüken rakibine göre daha çok varlık göstermeyi başardı. Florenzi ve Edin Dzeko ile etkili olan Roma, ilk 45 dakikalık bölümde gol bulamazken, genellikle ceza sahası dışından şut deneyen ev sahibi Milan da skoru değiştirmeyi başaramadı.

Goller geldi

Maçın ikinci 45 dakikalık bölümüne de iyi başlayan taraf konuk takım Roma oldu. Sürekli olarak hücumlarını etkisiz şutler çekerek sonlandıran rakibinden daha iyi gözüken Roma, aradığı golü 72.dakikad buldu. Pellergrini'nin asistini gole çeviren Edin Dzeko, takımını 1-0 öne geçirdi. Bundan 5 dakika sonra, 77'de topu ağlara gönderen Alessandro Florenzi, skoru 2-0'a getirdi. Maçta başka gol olmazken, Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu 80.dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Arda İlçöl futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum