Hakemlere tepki; ''Çay, kahve içsinler''

Sergen Yalçın, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunurken, hakemleri eleştirdi.

Hakemlere tepki; ''Çay, kahve içsinler''
15 Şubat 2021 - 18:45
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulunurken, hakemleri sert bir dille eleştirdi.

Sergen Yalçın, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğine vurgu yaparken, iki gol atan Cenk Tosun hakkında da kısa bir değerlendirmede bulundu.

Başarılı teknik adam hakemlerle ilgili ''Maçlar böyle oynanırsa işimiz kolay olmayacak. Bırakın maç sahada oynansın! VAR'daki arkadaşlar dikkat etsinler. Camiaların ve hocaların kaderiyle oynayabilirler. Ben bunu 15 hafta önce söyledim. Biz buraya başarılı olmaya geldik, bizim kaderimizle oynamasınlar. VAR'daki hakemler çay kahve içsin, bize penaltılar verilmesin, puan kaybedelim ve kupadan elenelim. Bu mu olsun? Hakemlerle ilgili çok konuştuğumu söylüyorlar. Evet, konuşuyorum. Son iki maçta verilmeyen penaltılara baksınlar. Konuşmayalım mı?'' ifadelerini kullandı.

İki gol atan Cenk Tosun hakkında da konuşan Yalçın ''Cenk, bugün iki golle iyi bir dönüş yaptı kendi camiasına. Cenk'e her zaman buranın kapısı açıktır. Cenk'in Premier League'de pek oynama imkanı olmadı ama burada oynaması, onun için bir nevi rehabilitasyon dönemi gibi olacağına inanıyorum'' dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum