''Hakemlerin de bunu yapması gerekiyor''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Royal Antwerp ile oynanacak Avrupa Ligi maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

''Hakemlerin de bunu yapması gerekiyor''
20 Ekim 2021 - 16:03
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp ile karşılaşacağı maç öncesinde Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'nın Antwerp maçı öncesinde basın toplantısında öne çıkan açıklamaları şu şekildeydi;

3 puan alıp gruptaki savaşı devam ettirmemiz gerekiyor. Bu turnuvada biraz daha tecrübe edinmeye çalışacağız. Her zaman tutkuyla değil, bazen zekayla da oynamaya ihtiyacımız var.

''Futbol gerçekten zor oyun''

Futbol gerçekten zor bir oyun. Kötü bir sonuç sonrası reaksiyon göstermek gerekiyor. Avrupa Ligi başka bir turnuva. Dengenizi kaybettiğiniz anda problem oluyor. Yarın iyi bir takımla karşılaşacağız, bu maçtan 3 puan almanın çok önemli olduğunu biliyoruz.

Formasyonla ilgili yeni bir soru... Bununla ilgili çok konuştuk. Yoruldum. Futbol diziliş ile ilgili değil, davranışlarla ilgili bir oyun. Bizim için en önemlisi hem ofans hem defans anlamında saha içinde dengeye sahip olmak.

''Türkiye Ligi'nin mükemmel olmadığını biliyorum''

Hiçbir şeyi bahane olarak göstermiyorum. Türkiye'ye bahane göstermeye gelmedim. Türkiye Ligi'nin mükemmel olmadığını biliyorum. Gittiğim hiçbir lig mükemmel değil. İyi ve kötü taraflarımız var. Ben her geçen gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hakemlerin de bunu yapması gerekiyor. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum