''Hakemlik değil, soytarılık''

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'deki Beşiktaş maçının ardından hakemler konusunda sert açıklamalarda bulundu.

''Hakemlik değil, soytarılık''
05 Şubat 2024 - 00:54
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçının ardından sert açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Doğan, maçın hakemi Mete Kalkavan ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Maçın ardından A Spor'a konuşan Ertuğrul Doğan, ''Fenerbahçe maçından sonra Mete Kalkavan ile alakalı bir açıklama yapmıştım. Tabii bu açıklamalar hoşumuza gitmiyor, futbolun içinde kalmıyoruz. Ama hakem diyeceğim, diyemiyorum. Soytarılık yapılıyor yani. Net konuşmak lazım. Ben bu arkadaşların dürüstlüğüne, adamlığına Fenerbahçe maçından sonra 'Utanmıyor musunuz?' demiştim, utanmıyorlar. Bir soytarılıktır gidiyor'' dedi.

Eleştirilerine devam eden Doğan, ''Mete Kalkavan bataklıkta sinek gibiydi. Bir de eğitimi olmayan bir birimin başına verilmiş. Komik kararlar, net bir iletişim yok. Bir soytarılıktır gidiyor. Birkaç şey söylemek istiyorum VAR hakemi ile ilgili; geçen yıl 19 Nisan'da oynanan bir Konyaspor - Adana Demir maçından sonra ceza alan hakem arkadaş, ne oluyor da haftanın maçına atanıyor? Tolga Bey, İzmir'de ameliyatları ile uğraşıyor, atamaları uzaktan kafasına göre yapıyor. Ahmet İbanoğlu'nun zaten dünyadan haberi yok'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum