'Hakkımız olan bir galibiyetti'

Süper Lig'de 25. hafta maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Hakkımız olan bir galibiyetti'
15 Şubat 2021 - 01:31
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "İki tarafı da tebrik etmek lazım. Futbol güllük güneşlik bir oyun değil ama kar oyunu da değil. Zeminin kontrol ettiği bir oyun. Bu çok kolay bir şey değil. Bütün çalışmalar ve alışkanlıklarınız bir tarafa bırakılıyor. Son 6 maçta 18 puanla aldık. Hakkımızla, mücadeleyle aldığımız 3 puan için mutluyum" dedi.

'Oyuncularımıza helal olsun'

Terim sözlerini "İlk yarıda zaman zaman bana göre çok iyi bir futbol denilecek bir oyun vardı. Normal bir zeminmiş gibi oynadık. Oyuncularımıza helal olsun. İlk yarıyı 1-0 da önde bitirdik. Ama 2'yi yapmadığınız sürece sıkıntıdasınız." ifadeleriyle sürdürdü.

'Alakasız bir gol yedik'

Yedikleri gol hakkında da yorum yapan Terim, "Başka bir futbol anlayışının ortaya koyulduğu bir maç oldu. Hiç alakasız da bir gol yedik. Müdahale edebildiğimiz gibi müdahale ettik. Hakkımız olan bir galibiyetti. Kasımpaşa da her an her şeyi yapacak bir takım. Kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum