Halil Dervişoğlu'nu isteyen takımlar

Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Halil Dervişoğlu ile ilgilenen takımlar belli olmaya başladı.

Halil Dervişoğlu'nu isteyen takımlar
18 Nisan 2022 - 11:18
Galatasaray'da kiralık oyuncular kulübe veda ediyor. Bunlardan biri de Halil Dervişoğlu... Galatasaray, 21 yaşındaki forveti sezon başında Brentford'tan kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile transfer yarışına girmiş fakat Halil Dervişoğlu tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.

Halil Dervişoğlu için farklı bir kulüp teklif yaparsa bu teklif aynı zamanda Galatasaray'a da iletilecek ve Sarı Kırmızılıların yeni bir teklif yapıp yapmayacağı sorulacak. Galatasaray, Halil Dervişoğlu için yeni bir teklif yapmayı düşünmezse genç forvet farklı bir kulüple görüşmelere başlayabilecek.

Halil Dervişoğlu'nun Türkiye'den Beşiktaş ve Trabzonspor tarafından yakından takip edildiği iddia edilmişti. Özellikle Trabzonspor'un Halil Dervişoğlu konusunda ısrarcı olduğu ifade edilmişti.

İspanya öne çıkmış durumda

Kariyerine İspanya'da devam etmek isteyen Halil Dervişoğlu, Türkiye'deki alternatiflere kapıları kapatmış durumda. Genç forvetin İspanya'dan bazı kulüplerle görüşme halinde olduğu ifade edildi. 

Todofichajes'te yer alan habere göre Celta Vigo, Valencia ve Real Betis; Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Üç kulüpten öne çıkan takım ise Celta Vigo olarak belirtildi. Haberde Halil Dervişoğlu için en ciddi kulübün Celta Vigo olduğu belirtilirken genç forvetin sözleşmesine "İlk 11'de oynama" maddesinin de eklenebileceği kaydedildi.

Celta Vigo'nun Halil Dervişoğlu'nu Iago Aspas'la birlikte çift forvet olarak düşündüğü aktarıldı. Valencia ve Real Betis'in öncelikleri arasında Halil Dervişoğlu yer almıyor. Celta Vigo'nun Halil Dervişoğlu için Brentford'a 3 milyon Euroluk resmi teklifini ileteceği kaydedildi. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum