Hamit Altıntop'tan Kuntz'a destek

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın 2-1 mağlup olduğu Faroe Adaları maçı sonrası konuştu.

Hamit Altıntop'tan Kuntz'a destek
26 Eylül 2022 - 09:09
Oyun ve mağlubiyetin kabul edilecek seviyede olmadığını vurgulayan Hamit Altıntop, son günlerde ayrılık iddiları yüksek sesle konuşulan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un görevine devam edeceğini dile getirdi.

TRT Spor'a konuşan TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop Kuntz'un görevine devam edeceğini vurguladı, "Yola devam ediyoruz. Kararlıyız. Burada soru işareti var mı? Burada bir iddia var. Benim bir yorumum, bu iddiayı kapatır. 'Biz hocayla devam ediyoruz' diyorum sorumlu olarak. Gerçek bu" diye konuştu.

"Hocamızın arkasındayız"

Alınan sonucun kabul edilemez olduğunu belirten Altıntop, "Hocamızın arkasındayız dememiz, eleştirmeyin anlamına gelmez. Buna saygı göstermemizi istiyorum." dedi ve ekledi:

"4 maçtan sonra nasıl piyasaya çıkmadıysak, bugün de kendimize eleştirimizi yapıyoruz ve kabul ediyoruz. Yeni bir yönetim geldi. Eleştiri olacaktır. Yapıcı ise, Türk futbolunu bütün paydaşlarıyla kapsıyorsa, başımızın üstünde yeri var. Burada bireysel bir hedefimiz yok. Türk futbolunu ileri taşımak istiyoruz. Bunlar bizim çocuklarımız, doğru uyarıları yapıyoruz da. Hoca ekibi, 24 saat boyunca sağlam bir temel atmak için uğraşıyor."

"Koşmazsanız, kafanızı ayağınızı ikili mücadelelere sokmazsanız, kararlı oynamazsanız Faroe'ye de, Lüksemburg'a da kaybedersiniz. 3 ay önce hepsine 4-5 attık, bugün bu görüntüyü veriyoruz. Kabul edilmeyecek. Bunu oyuncularımıza hissettireceğiz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum