Harry Kane için Manchester savaşları!

Avrupa Ligi'ni finalde kaybeden, ligde de beklentileri karşılayamayan Manchester United, her şeyi unutturmak adına Harry Kane'in peşine düştü...

Harry Kane için Manchester savaşları!
03 Haziran 2021 - 02:32
Manchester United taraftarları, kulübün sahipleri Glazer Ailesi'ne savaş açmış durumda. Taraftarlar son olarak Manchester United'ın Liverpool ile oynayacağı maç öncesi Old Trafford'u basmış ve maç iptal edilmişti.

Glazers Ailesi ise üzerlerindeki baskıyı azaltmak için tepkileri unutturacak bir transfer peşinde. The Sun gazetesinin haberine göre MANU, Tottenham'ın yıldız golcüsü Harry Kane'i transfer etmek istiyor.

Şampiyonlar Ligi istiyor

Kane, Tottenham'da kalması için kulübün Şampiyonlar Ligi'nde olması gerektiğini yönetime bildirmişti. Ancak Tottenham, şu an için Şampiyonlar Ligi potasından uzak konumda. United ise bunu fırsat bilip Kane için Tottenham'a 100 milyon euroya yakın bir transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.
Agüero yerine City olur mu?

Sergio Agüero'nun sezon sonu ayrılacak olmasının ardından Kane'in ismi Manchester'ın bir diğer takımı Manchester City için de anılıyordu. Tottenham'ın Premier League'de ilk 4 yapamaması halinde sezon sonunda İngiliz forvet için transferde Manchester savaşları görmemiz çok olası.

Manchester United'da forvet pozisyonunda forma giyen Edinson Cavani'nin de sezon sonu takımdan ayrılacağı açıklanmıştı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum