Harry Kane: "Kazanabileceğimize inanıyoruz!"

İngiltere Milli Takımı kaptanı Harry Kane, 2022 Dünya Kupası'nı kazanabileceklerine inandıklarını söylerken Katar'a kupayı kazanmak için gittiklerini belirtti.

Harry Kane: "Kazanabileceğimize inanıyoruz!"
17 Kasım 2022 - 00:01 - Güncelleme: 17 Kasım 2022 - 00:31
2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluk adaylarından birisi de İngiltere... Son Dünya Kupası'nda yarı final gören ve Avrupa şampiyonasının son finalisti İngiltere'de kaptan Harry Kane, bu kez kupayı kazanacak güçte olduklarına inanıyor.

Sky Sports'a konuşan Kane, 1966'dan sonra ülkelerine ilk kupayı getirmek istediklerini söylerken "10,15 sene öncesine baktığımda sanki kupayı kazanmak istediğimizi söylemekten korkar gibiydik. Artık korkmuyoruz. Kazanacağımıza inanmak zorundayız. Bu turnuvaya kazanmak için gidiyoruz çünkü kazanabileceğimize inanıyoruz. Dünya Kupası'na inanmadan gidiyorsanız ne amacı var ki?" sözlerini kullandı.

Baskının azalması bir avantaj mı?

Uluslar Ligi'nde oynadığı hiçbir maçı kazanamayan İngiltere, bir form düşüklüğü içinde. Kane ise bu durumun kendileri için avantaj olabileceğini düşünüyor; "Uzun bir süredir en iyi performansımızda değiliz. Gareth göreve geldiğinden beri ilk kez böyle bir süreç yaşadık. Ama büyük bir turnuva öncesi bu durum bize avantaj da olabilir. Medya tarafından beklentilerin düşürülmesi işimize gelebilir. Turnuva öncesi tüm maçlarımızı kazansaydık 'Kazanmamız garanti' denilecek ve üstümüzde daha farklı bir baskı oluşacaktı."

YORUMLAR

  • 0 Yorum