Harun Tekin: Her zaman çok iyi çalışıyorum

Fenerbahçe Televizyonu’nda canlı yayınlanan 14/16 programına telefonla bağlanan sarı-lacivertli takımın kalecisi Harun Tekin, Anderlecht maçında 3 puanı alarak grupta avantaj yakalamak istediklerini söyledi.

Harun Tekin: Her zaman çok iyi çalışıyorum
07 Kasım 2018 - 16:08

Yarın Anderlecht’le UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta maçında, 11 Kasım Pazar günü de Spor Toto Süper Lig'in 12. Haftası'nda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kalecisi Harun Tekin açıklamalarda bulundu. 

"Çok iyi hazırlandık"

Anderlecht maçının önemini vurgulayan Harun, “Hem bizim için hem de camiamız için çok önemli bir karşılaşma. Zor bir karşılaşma olacak ama evimizde 3 puanı alıp grupta avantaj yakalamak istiyoruz. Çok iyi hazırlandık. İnşallah yarın hem camiamızı hem de taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Her zaman çok çalışıyorum"

Bursaspor'da oynarken penaltı kurtarışlarındaki yüksek istatistiğiyle dikkat çeken başarılı kaleci, “Her zaman çok çalışıyorum. Penaltı atışları her zaman rakibin avantajınadır ama rakibin nasıl attığına, neler yaptığına bakıyorum. Ona göre önceden rakibi analiz ediyorum” yorumunu yaptı.

"Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz"

Sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür eden ve Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili de konuşan Harun Tekin, “Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi her zaman destekliyorlar. Kötü zamanımızda da bize destek oluyorlar, onlara çok teşekkür ediyoruz. Aytemiz Alanyaspor maçında da 3 puanı alıp çıkışa geçerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum