Hasan Arat planlarını ve hedeflerini açıkladı!

Beşiktaş'taki genel kurul öncesinde konuşan başkan adaylarından Hasan Arat, hedeflerini ve planlarını anlattı.

Hasan Arat planlarını ve hedeflerini açıkladı!
18 Kasım 2023 - 01:34 - Güncelleme: 18 Kasım 2023 - 01:40
Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul öncesinde konuşan başkan adaylarından Hasan Arat, göreve gelmeleri halinda yapmak istedikleri hakkında bir basın tanıtım toplantısı düzenledi.

Kulübün içinde bulunduğu finansal yapıyı değiştireceklerini dile getiren Hasan Arat, hedefleri hakkında da konuştu. 

Futboldaki planlar hakkında konuşan Arat, ''Sayın Seba kulübü borçsuz ve kasada nakitle bıraktı. Kulübün itibarı, kültürü, gelenekleri gitti menajerlerle yönetilen sistem geldi. Üç büyük kulüp toplandığı zaman Süleyman Seba'nın liderliğinde toplanırdı. Kararlar Beşiktaş Kulübünde alınırdı. Parası yoktu ama çok büyük itibarı vardı. Rıdvan, Serdar ve Emirhan 10 milyon avroya yurt dışına gitti. Serdar'ın piyasa fiyatı 40 milyon avro oldu Braga'da. Onların yerine gelen oyuncu 90 dakika bile oynamadı. Menajerlere teslim etmeyeceğiz bu kulübü. Necip Uysal bizim evladımızdır. 2004 yılında 12 yaşında öz kaynak sporcusu olmuş. 2009'dan bu yana Necip'in oynadığı libero ve stoper pozisyonlarına 44 oyuncu alınmış, Necip bir tek kalecilik yapmamış. Harcamışlar harcamışlar ama Necip'in yerini kimse dolduramamış. Herkes futbol takımını soruyor. Avrupalı kulüpler olmak üzere önemli kulüplerle ilişkiler kuracağız. Onlarla iletişim içinde olacağız. Beşiktaş kendi sporcu verisini kendi sakladığı bir sistem kuracağız'' ifadelerini kullandı.

Kulübün borcunu 4,5 yılda kapatmayı planladıklarını da söyleyen Arat, ''Bizim yönetimimizde Türkiye'nin en iyi finansman yöneticileri var. Bu proje onlarla hazırlandı. Bu yöneticiler ve sizin desteğinizle Beşiktaş'ın borcunu 4,5 yılda kapatacağız. Beşiktaş Junior Club sayesinde bebekler kongre üyesi olacak ve geleceğin yüz bin kongre üyesini oluşturacağız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum